Selasa, 23 Februari 2010

Etika PakaianSalam Bakal Usahawan!!!!
Diharap 27 & 28 Feb 2010 ni kita semua akan berpakaian formal seperti yang dicadangkan pada minggu sebelum ni.Ini merupakan langkah awal untuk bergelar usahawan.

Read more...

Isnin, 22 Februari 2010

Perjumpaan Leader-Leader XNG

Pada 27 & 28hb Feb 2010, satu perjumpaan dan masyuarat akan diadakan bertempat di Pejabat Muzinee sdn. Bhd. Perjumpaan ini lebih kepada perbincangan terhadap hala tuju serta strategi yang bakal di atur oleh para leader dalam proses merancakkan lagi kegiatan XNG.

Diharap semua leader dapat meluangkan masa pada tarikh berikut...

MELANGKAH MAJU BERSAMA XN GROUP...

Read more...

Khamis, 11 Februari 2010

Statistik Pengunjung Blog XNG(Klik pada carta utk gambaran lebih jelas)

Read more...

Ahad, 7 Februari 2010

Preview Khas @ Center KOBINA PahangSempena Cuti Tahun Baru Cina, Pihak KOBINA Cawangan Pahang akan mengadakan Preview Khas. Preview khas ini akan menerangkan tentang satu sistem baru yang diperkenalkan oleh KOBINA kepada semua ahli dan juga bakal ahli. Sistem ini pasti akan membuat setiap orang yang menjadi ahli tersenyum manakala yang masih belum menjadi ahli akan teruja untuk menjadi ahli.

Read more...

Jumaat, 5 Februari 2010

Proses Carta Alir Pinjaman KOBINA

Berdasarkan daripada sumber JUTAWAN NETWORK, berikut dilampirkan carta alir proses peminjaman KOBINA. Kepada ahli-ahli yang masih musykil dengan proses peminjaman dan juga tempoh masa yang diperlukan untuk setiap pemohonan, boleh rujuk kepada carta alir ini.(sila Klik Pada Carta Untuk membesarkan imej)

ihsan daripada http://jutawannetworkgroup.blogspot.com

Read more...

Isnin, 1 Februari 2010

Program Juara Rakyat Di Dewan Org Ramai Balok, 30hb &31hb Jan 2010Kehadiran YB Datuk Hj Ahmad Bin Hj Maslan, Timbalan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri Merangkap Ketua Penerangan UMNO Malaysia, Diiringi Pemilik Pusat Pekhidmatan KOBINA Caw. Pahang ke Gerai KOBINA.YB Datuk Hj Ahmad meneliti risalah yang disediakan di Gerai KOBINATuan Hj Mujid menerangkan fungsi KOBINA kepada YB Datuk Hj Ahmad sambil diperhatikan oleh En. Mohd Hazmi, Ketua UMNO Bahagian Indera MahkotaSebahagian ahli Xcellent Network Group (XNG)yang bertugas di Expo Pendidikan Program Juara Rakyat, Di Dewan Org Ramai Balok.Perbincangan bersama dengan wakil dari Akhbar Sinar HarianPenerangan kepada beberapa pelajar sekolah rendah tentang fungsi program Score A

Read more...

Ahad, 31 Januari 2010

Flickr

This is a test post from flickr, a fancy photo sharing thing.

Read more...

Rabu, 27 Januari 2010

Program Umno Juara Rakyat (Bulan Pendidikan) Di Kuantan


Satu program khas sempena Bulan Pendidikan anjuran Umno Bahagian Indera Mahkota akan berlangsung di Dewan Orang Ramai Baluk, Kuantan. Program yang dijalan berunsur pendidikan ini akan berlangsung pada 30hb hingga 31hb Januari 2010. Bertepatan dengan objektif XNG untuk melahirkan generasi yang cemerlang, maka XNG telah mengambil kesempatan ini untuk membuka booth pada program tersebut.

Insyallah, dengan adanya booth pada majlis tersebut, diharap para wakil Xcellent Network Group akan dapat memperkenalkan produk Score A seterusnya memberi penerangan kepada para pengunjung bagaimanakah cara menjana pendapat sambil melihat anak-anak berjaya.

Jom ramai-ramai memeriahkan program ini !!!!!!!

Read more...

Majlis Perasmian CENTER KOBINA Caw. Pahang Dalam Akhbar Sinar Harian
Keratan Akhbar Sinar Harian Bertarikh 27hb Januari 2010 tentang Perasmian Pusat Pekhidmatan KOBINA Pahang

Assalamualaikum...

Alhamdulillah Majlis Perasmian Center KOBINA caw. Pahang mendapat perhatian akhbar Sinar Harian edisi Pahang. Article yang dimuatkan pada mukasurat P5 edisi Pahang bertajuk "PKMP pentingkan pendidikan anak ahli" telah menjelaskan sedikit sebanyak fungsi Pusat itu ditubuhkan.

Pusat Pekhidmatan tersebut diuruskan oleh ahli kumpulan Xcellent Network Group untuk memberi penerangan serta latihan kepada bakal-bakal usahawan skim pinjaman KOBINA di negeri Pahang.

Pihak Xcellent Network Group mengucapkan ribuan terima kasih kepada Cik Nur Akmar dan Cik Wanny dari Sinar Harian kerana sudi memaparkan berita ini. Di harap kerjasama ini dapat diteruskan pada masa akan datang.

Read more...

Selasa, 26 Januari 2010

Preview @ Kuantan


Assalamualaikum...

Alhamdulillah, Majlis Perasmian Pusat Pekhidmatan KOBINA Cawangan Pahang telah berlangsung dengan jayanya. Majlis yang dirasmikan oleh CEO KOBINA En. Raja Shamsul Bahari dihadiri lebih 30 orang yang tinggal sekitar Kuantan dan beberapa daerah lain di Negeri Pahang.

Preview pertama di Kuantan akan bermula pada hujung minggu ini iaitu pada hari Sabtu bersamaan 30/01/2010 pada pukul 10.00 pagi hingga 1.00 tgh. Preview ini sekali lagi akan diserikan dengan kehadiran En. Raja Shamsul Bahari sebagai speaker. Kepada sesiapa yang berminat untuk mengetahui tentang skim pinjaman KOBINA, dan peluang perniagaan yang disediakan dijemput hadir ke Pusat Pekhidmatan KOBINA Caw. Pahang.

Details:

Tarikh : 30hb Januari 2010
Masa : 10.00 am - 1.00pm
Tempat : Center KOBINA Cwg. Pahang
C-640, Tingkat 1, Jalan Bukit Ubi,
Kuantan, Pahang

Note: Jemputan Khas Dari Kuala Lumpur, CEO KOBINA,
Encik Raja Shamsu Bahari

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:-

U/P: Hj. Abd Mujid
HP: 019-951 3286
Office: 09- 551 3286
Email : muzinee57@yahoo.com

Semua dijemput hadir untuk merebut peluang yang disediakan..

Terima Kasih,
XNG Blog Editor
"Anak-anak Online Tuisyen..
Ibu Bapa Dapat Komisen.."

Read more...

Sabtu, 23 Januari 2010

Gambar-gambar sekitar Majlis Perasmian Pusat Koperasi Bina Usahawan Caw. PahangSebahagian Tetamu Yang HadirUcapan perasmian oleh CEO KOBINA, Encik Raja Shamsul sempena Majlis Pelancaran Pusat Pekhidmatan KOBINA Cawangan Pahang.Ucapan daripada pemilik syarikat Muzinee Sdn. Bhd. En. Haji Abd. Mujid pada Majlis Pelancaran Pusat Pekhidmatan KOBINA Cawangan Pahang.Para peserta menadah tangan mengaminkan doa yang dibaca oleh Imam Surau Bukit SekilauUpacara Pemotongan Reben Perasmian Pusat Pekhidmatan KOBINA Cawangan Pahang.

Read more...

Jumaat, 22 Januari 2010

Video: Score A eBiz (Program Usahawan Pendidikan)

Read more...

Perlancaran CENTER KOBINA Cawangan Pahang

Pelancaran Center Koperasi Bina Usahawan Berhad bagi cawangan Pahang.Datanglah beramai-ramai untuk memeriahkan majlis terutama anak-anak Pahang.Satu pengumuman penting dan hebat akan diadakan.
Peluang menjana pendapatan yang lumayan.Modal di sediakan oleh pihak koperasi.Terbuka kepada semua yang ingin berjaya dan mendapat wang tambahan.Tiada syarat.Tidak perlu penjamin atau slip gaji dan kelulusan 100% di jamin.Blacklist,CTOS,CCRIS,penganggur, ibu tunggal dan pelajar boleh memohon.Ingin tahu lebih lanjut, hubungi urusetia Koperasi di 0133639109 (Yatie) atau 0199513286 (Hj Mujid).

PELANCARAN CENTER KOBINA CAWANGAN PAHANG


Date:
Saturday, January 23, 2010
Time:
2:30pm - 5:30pm
Location:
Kuantan, Pahang
Street:
C-640 Tingkat 1, Jalan Bukit Ubi
City/Town:
Kuala Kuantan, Malaysia

Read more...

Read more...

Konsep Skim Bina Usahawan Kobina

Read more...

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP